ANIS Meetup: The e-Learning era: pro’s and con’s that metrics tell – 28 martie, ora 16:00 – ONLINE

ANIS, în colaborare cu Bittnet Trainingvă invită la un nou ANIS MeetUP: The e-Learning era: pro’s and con’s that metrics tell 

Adevarat sau Fals: Rata de finalizare a unui curs in format e-learning variază între 5% și 50%? Cu abordarea potrivita, aceasta rata poate creste pana la 85%. 

In cadrul MeetUp-ului vom discuta despre metrici concrete și realități legate de e-learning cu care un specialist educațional (L&D Specialist, HR Manager, Talent Aquisition Manager etc) se confruntă în organizație.  

Alăturați-vă discuției pentru a explora cum platformele de e-learning pot transforma procesul de învățare și pentru a descoperi cum acestea pot aduce beneficii semnificative în cadrul companiei dar și cum anumite decizii sau formule, pot duce procesul într-un punct în care nu funcționează. 

📢 Speakers & facilitatori:  

  • Greg Fuller si Debasis Dutta – SkillSoft, cea mai mare companie globală de e-learning. Platforma de e-learning dezvoltata de SkillSoft utilizează inteligența artificială și are la bază benchmark-uri. Vom discuta despre metrici concrete și studii de caz relevante care să vă ofere o perspectivă amplă asupra acestui domeniu. 
  • Cristina RatiuBittnet Training, companie fondată în 2007, specializată în training-ul IT și în furnizarea de soluții de e-learning 
  • Adrian CalinDocentix, reseller SkillSoft în România. 

În cadrul acestui eveniment online, veți avea ocazia să explorați cele mai noi tendințe și să înțelegeți cum platformele de e-learning pot optimiza procesul de învățare în organizațiile dvs. Vom dezvălui, de asemenea, modalități practice de implementare și vă vom oferi oportunitatea de a accesa oferta specială pentru membrii ANIS la finalul discuției. 

Participă:
Companii IT (HR manageri, Head of HR departments, HR specialists etc). 

👉 Pentru inregistrare, va rugam sa ne scrieti un email la dana.belciu@anis.ro, în care să mentionati numele participantului, compania și funcția.