ANIS MeetUP: bpv GRIGORESCU STEFANICA – ESOP 101. Cum poate fi utilizat ESOP pentru cresterea performantei? De ce aleg fondatorii sa cedeze o parte din capital catre angajati?, 15/11/2022, online

 

 

Va invitam pe 15 noiembrie, incepand cu ora 16:00, la o noua editie ANIS MeetUp organizata impreuna cu partenerii nostri bpv GRIGORESCU STEFANICA, avand tema:

„ESOP 101. Cum poate fi utilizat ESOP pentru cresterea performantei? De ce aleg fondatorii sa cedeze o parte din capital catre angajati?”.

In cadrul acestui MeetUp vom discuta cu specialistii bpv GRIGORESCU STEFANICA despre cum pot contribui planurile de tip stock option la cresterea moralului angajatilor si la mentinerea motivatiei acestora pentru succesul afacerii, prin imbunatatirea productivitatii si a performantelor.

Vom trece in revista elementele de baza ale ESOP si vom dezbate asupra punctelor cheie ce trebuie avute in vedere la conceperea, administrarea si implementarea ESOP, prin analize de caz reale cu privire la avantajele fiscale ale ESOP, exemple de bune practici in stabilirea criteriilor de alocare, exemple concrete de bariere si provocari in implementare in functie de participantii la plan sau de modul de concepere a planului.

Speakeri:
Catalin Grigorescu, Managing Partner
* Iulia Dragomir, Managing Associate
* Anamaria Rotariu, Associate

 

Pentru inregistrare, va rugam sa ne scrieti un email la dana.belciu@anis.ro, in care sa mentionati numele participantului, compania și functia.

Seminarul este destinat doar membrilor ANIS.