Beneficii membri

Participare exclusiva si gratuita la ANIS Meet-ups: sesiuni de informare si discutii pe teme de actualitate si interes organizate impreuna cu cei mai buni specialisti din domeniu. ANIS Meet-ups sunt destinate pentru a ajuta companiile membre in activitatea lor.Temele abordate le gasiti aici

Membrii ANIS beneficiaza gratuit de studii si materiale de informare din diverse domenii: studii anuale ale industriei IT, studii privind forta de munca, studii din zone variate de tehnologie, best practices.

Lunar transmitem informari privind modificari ale cadrului legislativ national si european si documente legislative in dezbatere la nivelul Consiliului European.

Prin legaturile stranse pe care le intretinem cu Camere de Comert, Ambasade, alte asociatii europene si prin vizibilitatea pe care ne-am creat-o, periodic trimitem catre membrii nostri oportunitati de parteneriate, anunturi privind proiecte de tehnologie ce urmeaza a fi realizate si sa generam business leads pentru comunitatea nostra. Aceste informatii sunt distribuite nediferentiat catre toti membrii nostri.

Promovare gratuita a companiilor membre si a proiectele lor prin canalele social media ale asociatiei, pe website-ul asociatiei si in comunicarile lunare transmise catre comunitate.

Participarea gratuita la evenimentele organizate de noi, Gala ANIS si Gala Burse ANIS prin care cream un cadru in care membrii nostri se intalnesc cu reprezentanti ai mediului academic, politic si administrativ si pot genera impreuna proiecte viitoare comune.

Membrii ANIS beneficiaza de 10% discount la cursurile si examenele ISTQB organizate de asociatie.

Discounturi intre 10% si 50% la achizitionarea studiilor salariale si de beneficii „IT&C Dashboard” realizat de Cteq si „Studiul de Remunerare Totala pentru Romania” realizat de Mercer Romania.

10% discount pentru participarea la cursurile organizate de Luxoft

10% discount la inscrierea in competitia de iahting „Regatta IT”

15% discount pentru participarea la evenimentele organizate de catre The Diplomat

Intre 15% si 30% discount + invitatii gratuite pentru participarea la conferinte si evenimente partenere.

Valoare cotizatie

Info aderare

Orice persoana juridica, cu obiect de activitate in domeniul IT, poate deveni membru ANIS in urma completarii formularului de adeziune si a achitarii cotizatiei in cuantumul stabilit.

Prin semnarea formularului de adeziune la ANIS, companiile isi asuma prevederile Statutului, ale Codului de etica ale asociatiei si ale Regulamentului de Concurenta si se angajeaza implicit sa le respecte. Cotizatia de membru este stabilita în functie de o grila ce are ca termen de referinta cifra de afaceri generata de fiecare companie. Sumele platite catre ANIS sub forma de cotizatii anuale sunt cheltuieli deductibile la calculul impozitului pe profit, in baza legii patronatelor si in conformitate cu Art. 21, alin. 2) lit. m) din Codul Fiscal.

Va rugam sa specificati aceasta prevedere departamentului dvs. financiar-contabil la adeziune.

Documente

Documentele necesare pot fi accesate mai jos:

Membri

Stiri despre membri

21/03/2024 FintechOS

FintechOS a fost numit furnizor reprezentativ in ghidul de piata Gartner® 2024 pentru Core Banking

FintechOS a fost numit furnizor reprezentativ in ghidul de piata Gartner® 2024 pentru Core Banking, raport realizat la nivel european. „Credem ca includerea FintechOS in acest raport este o dovada a abordarii sale inovatoare in transformarea industriei serviciilor financiare, consolidandu-si pozitia de jucator-cheie”, spune Teo Blidarus, CEO si Cofondator al companiei.

05/03/2024 BMW

BMW Group si NTT DATA Romania semneaza un contract Joint Venture pentru un centru de dezvoltare la Cluj

BMW Group și NTT DATA Romania au semnat un acord pentru infiintarea unui Joint Venture in Romania. Noul birou va fi amplasat la Cluj-Napoca si va avea scopul de a sprijini divizia IT a grupului BMW in Europa si de a promova proiecte IT si inovatii pentru productie, dezvoltare, resurse umane, vanzari si servicii financiare BMW. „Aceasta colaborare isi propune sa asiste producatorul auto in procesul de transformare digitala”, a declarat Maria Metz, CEO la NTT DATA Romania.

13/02/2024 Start-Up.ro

Bitdefender isi ofera gratuit solutiile de securitate spitalelor din Romania

Bitdefender a luat decizia de a oferi in mod gratuit acces la solutiile sale de securitate informatica tuturor spitalelor publice din Romania, dupa recentul atac ransomware care a paralizat sistemul sanitar de la noi. Institutiile sanitare publice de toate dimensiunile, de la cabinete medicale, la spitale judetene de mari dimensiuni, pot solicita acces gratuit timp de 12 luni la solutia Bitdefender MDR Foundations.

09/10/2023 Bursa

SoftServe pluseaza pe Generative AI si lanseaza o directie de cercetare dedicata

SoftServe lanseaza o directie de cercetare dedicata Generative AI (GenAI), in care o echipă globala de specialisti va experimenta si dezvolta solutii bazate pe inteligenta artificiala generativa. Scopul noii directii este de a accelera implementarea tehnologiilor AI disruptive, cum este GenAI, in diferite domenii si industrii, ajutand afacerile sa rezolve probleme specifice si sa implementeze aceste inovatii in lumea reala. Piata globala de inteligenta artificiala generativa este estimata la 43 de miliarde de dolari in 2023 si, potrivit analistilor, va creste la 667 de miliarde de dolari pana in 2030.

29/06/2023 Ziarul Financiar

Orange finanteaza cu 800.000 de euro deschiderea in Romania a unui hub de educatie digitala

Orange finanteaza cu 800.000 de euro deschiderea in Romania a unui hub de educatie digitala dedicat mai multor categorii socio-profesionale - de la adolescenti pasionati de tehnologie si tineri aflati la inceput de drum profesional pana la adulti care isi doresc o reconversie profesionala cu ajutorul abilitatilor digitale. Centrul face parte dintr-o retea de centre digitale prin care compania telecom se implica in reducerea decalajului digital in Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

21/06/2023 Ziarul Financiar

Fintech-ul Finqware anunta o noua runda de finantare de 3 milioane euro

Finqware a lansat o noua runda de finantare cu obiectivul de a obtine 3 milioane euro. Din această suma, start-up-ul a asigurat deja o finantare de 2 milioane euro de la un fond de investitii din Luxemburg. Pentru a-si completa tinta, Finqware revine pe SeedBlink, unde investitorii pot cumpara actiuni cu o valoare situata intre 250.000 de euro si 500.000 de euro.

Parteneri strategici

Companii afiliate

Organizatii partenere