Beneficii membri

Participare exclusiva si gratuita la ANIS Meet-ups: sesiuni de informare si discutii pe teme de actualitate si interes organizate impreuna cu cei mai buni specialisti din domeniu. ANIS Meet-ups sunt destinate pentru a ajuta companiile membre in activitatea lor.

In ultima perioada, temele abordate au fost:

  • PayTable Salary Survey – cu rezultate noi si puncte forte in 2021- in colaborare cu Cteq;
  •  Oportunitati pe Bursa de Valori Bucuresti
  • Brainspotting Insights
  • Tendinte in 2021 privind beneficiile angajatilor – in colaborare cu Up Romania
  • Mercer Marsh Benefits HR Breakfast – The New Buzz in High Tech Industry
  • Teleworking si problemele practice generate de legislatia muncii in cadrul Covid19 – in colaborare cu bpv Grigorescu Stefanica.

Membrii ANIS beneficiaza gratuit de studii si materiale de informare din diverse domenii: studii anuale ale industriei IT, studii privind forta de munca, studii din zone variate de tehnologie, best practices.

Lunar transmitem informari privind modificari ale cadrului legislativ national si european si documente legislative in dezbatere la nivelul Consiliului European.

Prin legaturile stranse pe care le intretinem cu Camere de Comert, Ambasade, alte asociatii europene si prin vizibilitatea pe care ne-am creat-o, periodic trimitem catre membrii nostri oportunitati de parteneriate, anunturi privind proiecte de tehnologie ce urmeaza a fi realizate si sa generam business leads pentru comunitatea nostra. Aceste informatii sunt distribuite nediferentiat catre toti membrii nostri.

Promovare gratuita a companiilor membre si a proiectele lor prin canalele social media ale asociatiei, pe website-ul asociatiei si in comunicarile lunare transmise catre comunitate.

Participarea gratuita la evenimentele organizate de noi, Gala ANIS si Gala Burse ANIS prin care cream un cadru in care membrii nostri se intalnesc cu reprezentanti ai mediului academic, politic si administrativ si pot genera impreuna proiecte viitoare comune.

Membrii ANIS beneficiaza de 10% discount la cursurile si examenele ISTQB organizate de asociatie.

Discounturi intre 10% si 50% la achizitionarea studiilor salariale si de beneficii „IT&C Dashboard” realizat de Cteq si „Studiul de Remunerare Totala pentru Romania” realizat de Mercer Romania.

10% discount pentru participarea la cursurile organizate de Luxoft

10% discount la inscrierea in competitia de iahting „Regatta IT”

15% discount pentru participarea la evenimentele organizate de catre The Diplomat

Intre 15% si 30% discount + invitatii gratuite pentru participarea la conferinte si evenimente partenere.

Valoare cotizata

Info aderare

Orice persoana juridica, cu obiect de activitate in domeniul IT, poate deveni membru ANIS in urma completarii formularului de adeziune si a achitarii cotizatiei in cuantumul stabilit.

Prin semnarea formularului de adeziune la ANIS, companiile isi asuma prevederile Statutului, ale Codului de etica ale asociatiei si ale Regulamentului de Concurenta si se angajeaza implicit sa le respecte. Cotizatia de membru este stabilita în functie de o grila ce are ca termen de referinta cifra de afaceri generata de fiecare companie. Sumele platite catre ANIS sub forma de cotizatii anuale sunt cheltuieli deductibile la calculul impozitului pe profit, in baza legii patronatelor si in conformitate cu Art. 21, alin. 2) lit. m) din Codul Fiscal.

Va rugam sa specificati aceasta prevedere departamentului dvs. financiar-contabil la adeziune.

Documente

Documentele necesare pot fi accesate mai jos:

Membri

Stiri despre membri

21/10/2021 Start-Up.ro

Crestere de 5 ori pentru Druid: venituri recurente anuale de 2,3 milioane USD

DRUID, companie de Inteligenta Artificiala conversationala, anunta cresterea de 5 ori a veniturilor lunare recurente si 2,3 milioane USD in venituri recurente anuale la nivelul lunii septembrie 2021. Compania are birouri in Houston, Texas (SUA) si Londra (Marea Britanie) si intentioneaza sa deschida noi locatii in Frankfurt (Germania), Tokyo (Japonia) si in Dubai (EAU), cu planuri pe termen lung de a-si creste prezenta pe pietele din UE si SUA.

20/10/2021 Start-Up.ro

Bento isi anunta intentia de listare pe piata AeRO de la BVB

Bento – Intellectually Curious, companie antreprenoriala romaneasca, specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software si furnizarea de servicii de infrastructura IT si Cloud, anunta intentia de listare pe piața AeRO a Bursei de Valori Bucuresti. Compania are in plan ca actiunile sale, care vor fi disponibile sub simbolul BENTO, sa fie listate la BVB pana la finalul anului. Inainte de listare, Bento va efectua un plasament privat pentru a atrage 6 milioane de lei in vederea dezvoltarii de produse software proprii si scalarii produselor si serviciilor sale catre noi clienti si verticale de business.

19/10/2021 Revista BIZ

Zitec lansează Modul de Plati Online pentru plata amenzilor si a taxelor

Zitec a lansat modulul de Plati Online, cu ajutorul caruia primariile pot incasa taxe si amenzi direct din portalul de e-Guvernare Regista. In prezent, majoritatea primariilor din Romania intampina dificultati in calcularea, comunicarea si incasarea taxelor locale. In acest context, Regista vine in ajutorul primariilor, oferindu-le posibilitatea de a gestiona taxele, a informa cetatenii, de a calcula si incasa taxe locale si amenzi, online, direct prin portalul public e-Guvernare Regista. De asemenea cetatenii si companiile au acum acces la o modalitate rapida si simpla de a se informa si efectua aceste plati.

15/10/2021 Start-Up.ro

Compania romaneasca de automatizare Tailent intra pe piata din Portugalia

Tailent, compania romaneasca de tehnologie cunoscuta pentru democratizarea accesului la solutii Robotic Process Automation (RPA), continua sa se extinda la nivel global si intra pe piata din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de solutii integrate de management Winsig.

08/10/2021 Wall-Street.ro

Bogdan Putinica este noul General Manager al Microsoft Romania

Compania Microsoft l-a numit pe Bogdan Putinica in functia de General Manager pentru operatiunile din Romania, incepand cu data de 1 noiembrie a acestui an.

07/10/2021 Profit.ro

Connections Consult cumpara compania Brusch Services

Connections Consult, jucator pe piata de transformare digitala din Romania, a achizitionat Brusch Services SRL, companie de software cu o cifra de afaceri de circa 1 milion de euro.

Parteneri strategici

Companii afiliate

Organizatii partenere