Beneficii membri

Participare exclusiva si gratuita la ANIS Meet-ups: sesiuni de informare si discutii pe teme de actualitate si interes organizate impreuna cu cei mai buni specialisti din domeniu. ANIS Meet-ups sunt destinate pentru a ajuta companiile membre in activitatea lor.Temele abordate le gasiti aici

Membrii ANIS beneficiaza gratuit de studii si materiale de informare din diverse domenii: studii anuale ale industriei IT, studii privind forta de munca, studii din zone variate de tehnologie, best practices.

Lunar transmitem informari privind modificari ale cadrului legislativ national si european si documente legislative in dezbatere la nivelul Consiliului European.

Prin legaturile stranse pe care le intretinem cu Camere de Comert, Ambasade, alte asociatii europene si prin vizibilitatea pe care ne-am creat-o, periodic trimitem catre membrii nostri oportunitati de parteneriate, anunturi privind proiecte de tehnologie ce urmeaza a fi realizate si sa generam business leads pentru comunitatea nostra. Aceste informatii sunt distribuite nediferentiat catre toti membrii nostri.

Promovare gratuita a companiilor membre si a proiectele lor prin canalele social media ale asociatiei, pe website-ul asociatiei si in comunicarile lunare transmise catre comunitate.

Participarea gratuita la evenimentele organizate de noi, Gala ANIS si Gala Burse ANIS prin care cream un cadru in care membrii nostri se intalnesc cu reprezentanti ai mediului academic, politic si administrativ si pot genera impreuna proiecte viitoare comune.

Membrii ANIS beneficiaza de 10% discount la cursurile si examenele ISTQB organizate de asociatie.

Discounturi intre 10% si 50% la achizitionarea studiilor salariale si de beneficii „IT&C Dashboard” realizat de Cteq si „Studiul de Remunerare Totala pentru Romania” realizat de Mercer Romania.

10% discount pentru participarea la cursurile organizate de Luxoft

10% discount la inscrierea in competitia de iahting „Regatta IT”

15% discount pentru participarea la evenimentele organizate de catre The Diplomat

Intre 15% si 30% discount + invitatii gratuite pentru participarea la conferinte si evenimente partenere.

Valoare cotizatie

Info aderare

Orice persoana juridica, cu obiect de activitate in domeniul IT, poate deveni membru ANIS in urma completarii formularului de adeziune si a achitarii cotizatiei in cuantumul stabilit.

Prin semnarea formularului de adeziune la ANIS, companiile isi asuma prevederile Statutului, ale Codului de etica ale asociatiei si ale Regulamentului de Concurenta si se angajeaza implicit sa le respecte. Cotizatia de membru este stabilita în functie de o grila ce are ca termen de referinta cifra de afaceri generata de fiecare companie. Sumele platite catre ANIS sub forma de cotizatii anuale sunt cheltuieli deductibile la calculul impozitului pe profit, in baza legii patronatelor si in conformitate cu Art. 21, alin. 2) lit. m) din Codul Fiscal.

Va rugam sa specificati aceasta prevedere departamentului dvs. financiar-contabil la adeziune.

Documente

Documentele necesare pot fi accesate mai jos:

Membri

Stiri despre membri

21/01/2022 Forbes.ro

Radu Constantinescu, cofondatorul QUALITANCE, preia pozitia de CEO

Radu Constantinescu, cofondatorul QUALITANCE, preia pozitia de CEO de la Mike Parsons. Radu Constantinescu a fondat compania impreuna cu Ioan Iacob in 2007. In prezent, Qualitance are peste 200 de angajati in birourile din Bucuresti, San Francisco, New York si Sydney.

05/01/2022 Economica.net

Grupul Publicis cumpara Tremend Software Consulting

Grupul francez Publicis cumpara Tremend Software Consulting, una dintre cele mai dinamice companii romanesti de consultanta si dezvoltare software din Europa Centrala si de Est. Tremend va deveni astfel cel mai nou centru global de livrare pentru Publicis Sapient, o companie care ofera servicii de transformare digitala, parte a Publicis.

23/12/2021 Economedia.ro

Regista, venituri de peste 1 milion de euro in 2021, in creștere cu 60%

Aplicatia Regista pentru digitalizarea administratiei publice a generat in 2021 venituri de peste 1 milion de euro, in creștere cu 60% fata de anul precedent, anunta Zitec. Numarul de clienti institutionali a crescut cu 55%, in prezent aplicatia fiind utilizata in peste 800 de primarii si institutii din toate judetele tarii.

14/12/2021 Ziarul Financiar

Bittnet Systems, contract pentru achizitia a 74% din compania de securitate cibernetica Global Resolution Experts

Bittnet Systems (simbol bursier BNET), integrator local de solutii IT&C si servicii de training in domeniul IT, a anuntat ca a semnat un contract de vanzare-cumparare parti sociale pentru 74% din capitalul social si din drepturile de vot ale companiei de securitate cibernetica Global Resolution Experts SRL.

08/12/2021 Start-Up.ro

Innobyte, cifra de afaceri de 7,6 mil lei in T3 din integrari pentru ecommerce

Innobyte, companie romaneasca de dezvoltare software specializata in ecommerce, a realizat o cifra de afaceri de 7,6 milioane de lei in trimestrul al treilea al acestui an, in crestere cu 26% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

26/11/2021 Ziarul Financiar

Bento a atras 5,6 milioane lei printr-un plasament privat de actiuni

Bento a atras 5,6 milioane lei printr-un plasament privat de actiuni la care au participat peste 100 de investitori. Actiunile firmei vor fi listate pe piata AeRO - Bursa de Valori Bucuresti la inceputul anului viitor.

Parteneri strategici

Companii afiliate

Organizatii partenere