Beneficii membri

Participare exclusiva si gratuita la ANIS Meet-ups: sesiuni de informare si discutii pe teme de actualitate si interes organizate impreuna cu cei mai buni specialisti din domeniu. ANIS Meet-ups sunt destinate pentru a ajuta companiile membre in activitatea lor.Temele abordate le gasiti aici

Membrii ANIS beneficiaza gratuit de studii si materiale de informare din diverse domenii: studii anuale ale industriei IT, studii privind forta de munca, studii din zone variate de tehnologie, best practices.

Lunar transmitem informari privind modificari ale cadrului legislativ national si european si documente legislative in dezbatere la nivelul Consiliului European.

Prin legaturile stranse pe care le intretinem cu Camere de Comert, Ambasade, alte asociatii europene si prin vizibilitatea pe care ne-am creat-o, periodic trimitem catre membrii nostri oportunitati de parteneriate, anunturi privind proiecte de tehnologie ce urmeaza a fi realizate si sa generam business leads pentru comunitatea nostra. Aceste informatii sunt distribuite nediferentiat catre toti membrii nostri.

Promovare gratuita a companiilor membre si a proiectele lor prin canalele social media ale asociatiei, pe website-ul asociatiei si in comunicarile lunare transmise catre comunitate.

Participarea gratuita la evenimentele organizate de noi, Gala ANIS si Gala Burse ANIS prin care cream un cadru in care membrii nostri se intalnesc cu reprezentanti ai mediului academic, politic si administrativ si pot genera impreuna proiecte viitoare comune.

Membrii ANIS beneficiaza de 10% discount la cursurile si examenele ISTQB organizate de asociatie.

Discounturi intre 10% si 50% la achizitionarea studiilor salariale si de beneficii „IT&C Dashboard” realizat de Cteq si „Studiul de Remunerare Totala pentru Romania” realizat de Mercer Romania.

10% discount pentru participarea la cursurile organizate de Luxoft

10% discount la inscrierea in competitia de iahting „Regatta IT”

15% discount pentru participarea la evenimentele organizate de catre The Diplomat

Intre 15% si 30% discount + invitatii gratuite pentru participarea la conferinte si evenimente partenere.

Valoare cotizatie

Info aderare

Orice persoana juridica, cu obiect de activitate in domeniul IT, poate deveni membru ANIS in urma completarii formularului de adeziune si a achitarii cotizatiei in cuantumul stabilit.

Prin semnarea formularului de adeziune la ANIS, companiile isi asuma prevederile Statutului, ale Codului de etica ale asociatiei si ale Regulamentului de Concurenta si se angajeaza implicit sa le respecte. Cotizatia de membru este stabilita în functie de o grila ce are ca termen de referinta cifra de afaceri generata de fiecare companie. Sumele platite catre ANIS sub forma de cotizatii anuale sunt cheltuieli deductibile la calculul impozitului pe profit, in baza legii patronatelor si in conformitate cu Art. 21, alin. 2) lit. m) din Codul Fiscal.

Va rugam sa specificati aceasta prevedere departamentului dvs. financiar-contabil la adeziune.

Documente

Documentele necesare pot fi accesate mai jos:

Membri

Stiri despre membri

29/09/2022 Forbes

Smarttech247: Peste 93% dintre organizatiile din domeniul sanatatii au raportat cel putin un incident de securitate cibernetica in ultimii 3 ani

Industria farmaceutica si sistemele medicale sufera mai multe incidente de securitate cibernetica decat orice alta industrie, iar in ultimii trei ani peste 93% dintre organizatiile din domeniul sanatatii au raportat cel putin o bresa de securitate. „Este foarte important ca aceste organizatii sa ia masuri imediate pentru a putea preveni si a se apara de potentialele efecte devastatoare ale unor atacuri”, a declarat Raluca Saceanu, CEO al Smarttech247.

30/09/2022 Profit.ro

Lola Tech a fost preluata de compania americana de inginerie software DataArt

Lola Tech a fost preluata de compania americana de inginerie software DataArt, cu 6.000 de angajati si peste 20 de birouri la nivel international. DataArt urmeaza sa investeasca in cresterea hub-ului de la Cluj, ca parte a strategiei sale de extindere globala.

23/09/2022 Bursa.ro

„Made in Romania” si-a desemnat castigatorii. Doua companii membre ANIS, printre premiati

Made in Romania, program sustinut si organizat de Bursa de Valori Bucuresti a premiat ieri companiile finaliste ale editiei din acest an, viitoarele motoare de crestere ale economiei romanesti. Felicitari membrilor ANIS Fintech OS si Cyscale pentru nominalizare si pentru premiu!

20/09/2022 Club IT&C

Up Romania intra in universul blockchain oferind angajatilor NFT-uri aniversare

Cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate, Up Romania a oferit propriilor angajati NFT-uri. Desi NFT-urile (non-fungible token) exista din 2014, popularitatea lor a crescut in timpul pandemiei. Companiile pot introduce NFT-urile in pachetele de beneficii extra-salariale pentru a creste implicarea si loialitatea angajatilor.

09/09/2022 Revista BIZ

Tremend lanseaza Pixel, un hackathon de strategie de produs

Tremend Software Consulting lanseaza Pixel Hackaton, competitie orientata pe produs dedicata specialistilor din domenii precum Business Analysis, User Experience, User Interface, Product Management sau Product Strategy. Evenimentul va avea loc intre 8-9 octombrie, la sediul Tremend din Bucuresti.

SeedBlink achizitioneaza platforma olandeza de crowdinvesting Symbid

Parteneri strategici

Companii afiliate

Organizatii partenere