ANIS Meetup: „Telemunca si probleme practice generate de legislatia muncii in perioada Covid19” – 10/02/2021, online

Pe 10 februarie, incepand cu ora 16:00, va invitam la un nou eveniment ANIS MeetUp, in care vom discuta cu specialistii bpv Grigorescu Stefanica despre telemunca si dificultatile generate de legislatia muncii in perioada Covid19.

In contextul pandemiei Covid-19, incepand cu luna martie a anului 2020, autoritatile au impus sau recomandat ca angajatii sa lucreze in regim de telemunca in masura in care activitatea lor o permite. Cadrul legislativ al telemuncii adoptat in anul 2020 a creat o serie de dificultati practice pentru angajatori, iar reglementarile noi adoptate ca raspuns la pandemie nu au adus clarificari, ci au generat o noua serie de probleme practice.

Anca Grigorescu si Cristina Randjak vor sustine webinarul „Telemunca si probleme practice generate de legislatia muncii in perioada Covid19” in care vor oferi o perspectiva juridica si practica asupra unor aspecte generate de cadrul legislativ general si de reglementarile adoptate in perioada pandemiei, precum: implementarea telemuncii, inregistrarea ei in registrul general de evidenta a salariatilor, evidenta orelor lucrate in regim de telemunca si regimul fiscal al beneficiului salarial acordat pentru telemunca.

Pentru inregistrare, va rugam sa ne scrieti un email la alina.calistru@anis.ro, in care sa mentionati numele participantului, compania și functia.

Seminarul este destinat doar membrilor ANIS.