ANIS HR Meetup: ”De la UX la EX – Cum crestem „engagementul” echipei si retenția talentelor?” – 28/05/2019, Bucuresti

In data de 28 mai, va invitam la un nou eveniment din seria ANIS MeetUp, impreuna cu partenerii nostri de la Up Romania, cu tema “De la UX la EX – Cum crestem „engagementul” echipei si retentia talentelor? – Idei si aspecte practice”.

Workshop-ul are scopul de a gasi o serie de raspunsuri si idei utile de pus in practica, pornind de la abordari sau chiar trenduri mai recente privind engagementul angajatilor si atragerea si retentia talentelor cum ar fi EX, design thinking, EXD etc.

Speaker: Oana Ciobanu, HR & CSR Manager in cadrul UP Romania, profesionist cu background important in psihologie organizationala, management, resurse umane, formarea adultilor si interventie sociala si peste 18 ani de experienta in dezvoltarea echipelor performante si in motivarea si animarea angajatilor.

Va asteptam in data de 28 mai, de la ora 10:00, la sediul DB Technology (Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6A, Bucuresti).

** Accesul la eveniment este gratuit pentru membrii ANIS. Deoarece numarul locurilor este limitat, avem rugamintea sa ne confirmati prezenta la adresa de email office@anis.ro

Pentru a deveni membru ANIS, aflați care sunt beneficiile asocierii și solicitați informații despre înscriere la membership @ anis.ro.