ANIS Meetup: „Contract de muncă, PFA sau SRL? Care este cea mai potrivita solutie pentru atragerea de personal si care sunt riscurile?” – 16/11/2021, online

Pe 16 noiembrie, de la ora 16:00, va invitam la un nou eveniment ANIS MeetUp organizat alaturi de partenerii nostri strategici, bpv GRIGORESCU STEFANICA.

In cadrul acestuia, vom discuta cu specialistii bpv GRIGORESCU STEFANICA despre tipurile de contracte in baza carora companiile de IT&C isi contracteaza personalul, tendinte din practica si riscuri aferente. Astfel, vom lua in considerare contractul individual de munca si contractele de prestari servicii cu persoane fizice autorizate si societati cu raspundere limitata, aratand avantajele si dezavantajele fiecaruia, precum si situatiile in care fiecare tip de contract este solutia corecta din punct de vedere legal si cele in care sunt generate riscuri, unele dintre ele majore.

Pentru inregistrare, va rugam sa ne scrieti un email la alina.calistru@anis.ro, in care sa mentionati numele participantului, compania și functia.

Seminarul este destinat doar membrilor ANIS.