ANIS Meetup: ”Employees Stock Option Plan – O solutie pentru atragerea si pastrarea oamenilor valorosi in companie – concept, avantaje si implementare” – TBA, Bucuresti

Aveti un startup care isi cauta oameni valorosi pentru dezvoltarea afacerii sau aveți o companie care planuieste sa angajaze oameni noi ori pur si simplu cautati o noua modalitate de motivare a angajatiilor?

Vom discuta impreuna cu bpv Grigorescu Stefanica despre avantajele si dezavantajele planului de beneficii sub forma de actiuni (ESOP).

ESOP poate reprezenta o solutie eficienta in atragerea si retentia angajatilor si a managerilor valorosi. Prin acest mecanism, angajatilor si managerilor selectati li se acorda optiunea de a achizitiona titluri de valoare ale societatii la care isi desfasoara activitatea sau la alte societati din grup. Atat cointeresarea acestora in dezvoltarea companiei cat si regimul fiscal favorabil de care se bucura in prezent ESOP pot contribui la cresterea profitabilitatii companiei.

bpvGS va prezenta in cadrul acestui MeetUp conceptul de SOP si implicatiile sale, structurile societare si contractuale pentru implementarea acestuia, precum si avantajele si dezavantajele fata de motivarea si retentia angajatilor prin acordarea de bonusuri sau alte beneficii salariale.

Locatia si data evenimentului vor fi anuntate in curand.

Pentru inregistrare va rugam sa ne scrieti un email la office@anis.ro, in care sa mentionati numele participantului, compania și functia. Detalii suplimentare veti primi dupa inscriere. Seminarul este destinat doar membrilor ANIS.