ANIS Meetup: ”Internationalizarea afacerii si lucrul cu echipe transfrontaliere – o perspectiva fiscala” – 26/02/2020, Bucuresti

In prezent, internationalizarea afacerii presupune nu numai generarea veniturilor in afara granitelor, dar si formarea si lucrul cu echipe transfrontaliere. Toate aceste realitati de business comporta multiple implicatii fiscale in tari diferite, atat din perspectiva impozitului pe profit, cat si a taxelor salariale sau a TVA. Totodata, modul in care afacerile din domeniul IT genereaza active intangibile foarte valoroase a atras atentia diverselor organisme de reglementare fiscala internationala, care pregatesc noi reguli pentru impozitarea economiei digitale.

In acest context, va invitam miercuri – 26 februarie, alaturi de specialistii Deloitte Romania, la un seminar in care vom analiza principalele implicatii fiscale care decurg din aceste schimbari  precum si aspectele cheie la care trebuie sa fiti atenti pentru a controla eventualele riscuri fiscale in jurisdictiile in care operati.

Intalnirea are loc in data de 26 februarie, incepand cu ora 16:00, la sediul Deloitte Romania (Cladirea „The Mark Tower, Calea Griviței 82-98, Bucuresti).

Pentru inregistrare va rugam sa ne scrieti un email la office@anis.ro, in care sa mentionati numele participantului, compania și functia. Detalii suplimentare veti primi dupa inscriere. Seminarul este destinat doar membrilor ANIS.