ANIS Meetup: „Cum putem vinde software cu ajutorul unui contract de software Escrow?” – 13/02/2019, Bucuresti

Miercuri, 13 februarie, la ora 15:00, va invitam la un nou eveniment din seria ANIS MeetUp – „Cum putem vinde software cu ajutorul unui contract de software Escrow?”, organizat impreuna cu partenerii nostri de la bpv GRIGORESCU STEFANICA.

Într-o piata competitiva si in continua schimbare, companiile intampina adesea dificultati sa vanda solutii dezvoltate pentru sistemele critice ale marilor utilizatori (banci, companii de utilităti, furnizori de servicii medicale, etc). In astfel de cazuri, reticenta clientului poate fi diminuată si vanzarea se poate realiza utilizand un contract de software escrow. Evenimentul are ca scop prezentarea caracteristicilor, costurilor si argumentelor pro si contra software escrow.

Speakeri: Catalin Grigorescu, Managing Partner bpv GRIGORESCU STEFANICA si Radu Zmaranda, Associate bpv GRIGORESCU STEFANICA.

Va asteptam in data de 13 februarie, de la ora 15:00, la sediul DB Technology (Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6A, Bucuresti).

** Accesul la eveniment este gratuit pentru membrii ANIS. Deoarece numarul locurilor este limitat, avem rugamintea sa ne confirmati prezenta la adresa de email office@anis.ro

Pentru a deveni membru ANIS, aflați care sunt beneficiile asocierii și solicitați informații despre înscriere la membership @ anis.ro.