„Webinar TF Cyber ANIS – DevSecOps”, 14 decembrie, ora 16:00

 

In ultimii ani am observat impactul transformarii digitale in majoritatea aspectelor legate de vietile noastre; locuinta, cumparaturi, munca, transport, educatie, sanatate si multe altele. In spatele tuturor acestor schimbari exista echipe dedicate pentru a dezvolta noi solutii software cu scopul de a facilita aceasta tranzitie, totodata acestea avand si responsabilitatea sigurantei si securitatii cibernetice, atat pentru beneficiari cat si pentru reprezentati.
TF Cybersecurity ANIS va invita la o discutie despre conceptul integrarii securitatii cibernetice in procesul de dezvoltare software, cunoscut ca si DevSecOps. Vom analiza si intelege importanta folosirii conceptelor de securitate cat mai devreme in cadrul ciclului de dezvoltare, in timp ce invitatii nostri vor prezenta diversele abordari pe care le-au adoptat pentru solutiile lor.

Pe 14 decembrie, incepand cu ora 16:00, va invitam alaturi de specialisti, membri ai TF Cybersecurity ANIS sa intelegem importanta folosirii conceptelor de securitate cat mai devreme in cadrul ciclului de dezvoltare.

Revenim cu detalii despre speakerii evenimentului.

 

Pentru inregistrare, va rugam sa ne scrieti un email la dana.belciu@anis.ro, in care sa mentionati numele participantului, compania și functia.

Seminarul este destinat doar membrilor ANIS.